JOCS D'AIGUA "LA LLEGENDA DEL CAPITÀ BARBA NEGRA"

La llegenda del capità Barba negra

Preparat per viure una gran historia pirata, amb els teus familiar o amics; així mateix, podràs posar a proba la teva intel·ligència i realitzaràs grans gestes, per sortir victoriós d'aquest joc aquàtic i trobar el tresor amagat.

EL MILLOR JOC DE SNORKEL A LA COSTA BRAVA

juego acuatico Costa brava snorkel girona
Aquí trobaràs els millors jocs d’aigua. El joc d’aigua “la Llegenda del Capità Barba Negra”. Es el millor joc de snorqueL, ja que practicaràs snorqueling a la Cota Brava mentre busques un Tresor envoltat dels teus.

“La llegenda del Capità Barba Negra, es un joc aquàtic, amb el que arribaràs a llocs on no arriba la gent d’apeu. Fent que aquest sigui el millor joc d’snorquel a la Costa Brava.
Amb tot això, descobriràs part del fons marí, fent Snorkel a la Costa Brava.

PREUS DE LA LLEGENDA DEL CAPITÀ BARBA NEGRA

Tots els detalls sobre l'activitat Pirata

Escape room como funcionan
Els jocs d’aigua, “la llegenda del capità barba negra, funciona de la següent manera:
S’entrega a l’inici del joc una pista. Aquesta pista et donarà l’accés per continuar amb la carrera, en la que, hauràs de fer diferents activitats, tals com: nedar, caminar, realitzar snorquel, buscar pistes (a dins i a fora de l’aigua), i resoldre enigmes i endevinalles.

En definitiva, els participants nedant i fan snorquel o snorkeling en els millors llocs de la Costa Brava, per buscar en el fons marí pistes, es per això que aneu equipats amb mascares d’esnorquel.

En Aquest joc d’aigua, us exposareu al espectacular habitat d’animal aquàtics, com les garotes, pops, etc. No obstant, tots els llocs d’esnorkel, son segurs i molt bonics. Així que, us trobareu en canviants escenaris, a dins i fora del aigua.
juego al aire libre en grupo
El joc d’snorkel te una duració de dues hores, pel que tindràs temps mes que suficient per buscar per mar i terra el tresor.

Aventura pirata
Potser, coneixes algun lloc on realitzar l’activitat d’snorkel, o potser no tens ni idea d’on anar amb el teu equip d’esnorquel. Sigui com Sigui, amb aquests jocs d’aigua la Llegenda del Capità Barba Negra, descobriràs llocs increïbles i segurs on fer snorquel a la Costa Brava.

Aquest joc aquàtic pirata es únic i nomes el pots realitzar a Verd Mar. A continuació t’expliquem a on ens trobaràs, estem a la platja de Sant Pol, a San Feliu de Guíxols, un poble de la Costa Brava, molt a prop de Platja D’Aro, a 20 minuts de Girona i a tan sols 60 minuts de Barcelona.

EL punt de trobada es en la meitat de la platja de Sant Pol, en els edificis amb forma de Cub, el nostres es el de color blau, just davant del mar!
Visita la Costa Brava a la província de Girona i participa d’aquesta divertida aventura aquàtica.

Que Material necesitas para disfrutar de nuestras actividades
Per realitzar el joc de snorquel, necessiteu portar de casa; el banyador i unes sabates que es puguin mollar, tipus xancletes de riu, vambes o escarpins. És molt important que la sabata vagi ben agafada al peu, per poder entrar i sortir de l’aigua fàcilment.
Per cert, No ús oblideu de portar crema solar!
És més, si disposeu de les vostres pròpies màscares i tub de snorquel ús recomanem que les porteu. En cas contrari, és a dir, que no tingueu màscares, us les deixarem nosaltres.

Per una altra banda si considerem, que la temperatura del mar no és l’adequada, o potser, el dia no acompanya us deixarem un vestit de neoprè.

Juegos en familia
En el joc aquàtic poden participar de 2 a 15 persones.
El snorquel o snorkeling, és una pràctica fàcil a l’abast de tothom, en cas que no sigui el vostre fort, no et preocupis, t’ensenyarem i et donarem una guia perquè et converteixis en un gran expert del Snorquel.

Els jocs són aptes per a tothom, no necessites tenir molt bona condició física, les ganes seran suficients per poder aconseguir els vostres objectius en el joc d’aigua.

Durant aquesta aventura econòmica hi ha diverses recompenses i reptes a seguir d’acord amb les indicacions que es donen. Per participar es deu realitzar la respectiva reserva prèvia.

En conclusió, qualsevol persona pot participar en els nostres ocs d’aigua, així com a grups, familiars i amics.
Actividades para niños seguras
En primer lloc, la seguretat és un factor imprescindible en tots els nostres jocs, per això, un guia us acompanyarà en tot moment i estarà atent de la seguretat de tothom.
En segon lloc, i no menys important, disposem de totes les assegurances, tant la de Responsabilitat Civil, com la D’accidents i tenim els permisos per realitzar aquest tipus d’activitats.
En cas que sapigueu nedar massa bé, us deixarem una armilla salvavides, per assegurar la vostra flotabilitat i no us canseu més del necessari.
SERVICIOS EXTRAS ACTIVIDADES COSTA BRAVA

Els nostres clients disposen d’un lloc per guardar totes les seves coses i vestidors.
També tenim dutxes exteriors a la platja de Sagaró i els vestidors es troben a pocs metres d’aquestes dutxes.

Per acabar, al final del joc d’snorquel, tindreu la recompensa del tresor i us donarem una beguda y us entregarem material gràfic de la vostra aventura.

Juegos de agua costa brava
Tots els nostres jocs d’aigua estan basats en fets reals. Així que si vols saber una mica més sobre Edward Thatch o el famós Barba negra, fes

clic AQUÍ

AQUÍ ET DEIXEM ALTRES JOCS, QUE ET PODEN RESULTAR INTERESSANTS

SI TENS ALGUNA PREGUNTA SOBRE ELS JOCS D'SNORQUEL, POTS CONTACTAR AMB NOSALTRES A TRAVES DEL SEGÜENT FORMULARI.