GIMCANA pirata la recerca del tresor

El tresor de b. roberts

Aquest joc barreja les millors coses que trobes, a dins d'una sala i el millor de les gimcanes. Les pistes i els sistemes de joc s'assemblen a un escape, però te traces de gimcana, ubicació i orientació a l'exterior.

Gimcana el tresor de Bartolomew Roberts

Escape Room a pie Sant Feliu girona

En la Gimcana “El Tresor de Bartolomew Roberts” faràs un recorregut a peu per una de les parts més maques i antigues del camí de Ronda, mentre busques un tresor que fa molt de temps va amagar Bartolomew Roberts.

Antigament, el camí de ronda era utilitzat per verdaders pirates i corsaris, pel contraban de mercaderies, ja que, la seva ubicació estratègica feia del lloc, un reclam de pirates.

 

PREUS DE LA Gimcana A L'AIRE LLIURE A LA COSTA BRAVA

TOT SOBRE LA Gimcana PIRATA DE BARTOLOMEW ROBERTS

Escape room como funcionan
A l’inici de la gimcana s’entregarà un pergamí que vam trobar a la platja. Aquest pergamí et donarà accés per continuar amb la carrera, en la que s’han de passar per diferents obstacles, acomplir diferents activitats com: seguir pistes, llegir mapes i resoldre enigmes
Sereu capaços de trobar el tresor?
juego al aire libre en grupo
La gimcana o escape té una duració de 2 h, temps suficient per posar a prova les teves habilitats i les del teu equip per sortir guanyadors. En tot moment estareu amb un game master, que s’encarregarà de vigilar per la vostra seguretat i ajudar-vos en cas que necessiteu.
Aventura pirata
Com un hem explicat abans, el joc és farà a través del camí de ronda, on haureu de visitar diferents cales i miradors per poder aconseguir el tresor.
El punt de trobada és a Verd Mar Activitats. Ens trobem a la platja de sant pol a Sagaró. S’Agaró es troba a dins del municipi de Sant Feliu de Guíxols a 3,5 km de platja D’Aro, a 35 km de Girona i a 108 km de Barcelona.
Que Material necesitas para disfrutar de nuestras actividades
En aquest joc recomanem que portis calçat i roba còmode.
És molt important que ens protegim del sol, una gorra i crema es fa indispensable.

Pots portar un banyador, però no és imprescindible, ja que banyar-se és optatiu. Però, per experiència, sempre comentem a les famílies i grups que participen en aquesta gimcana a l’aire lliure el tema del banyador, perquè un bany a mar, et canvia el dia i la perspectiva.

Actividades para niños seguras
Un membre de l’empresa (game master) supervisarà i estar atent a la seguretat de tothom. A més disposem de l’Assegurança obligatòria de responsabilitat Civil i l’assegurança d’accidents i els permisos necessaris per desenvolupar aquest tipus de gimcanes a la platja a Sant Feliu de Guíxols.

SERVICIOS EXTRAS ACTIVIDADES COSTA BRAVA
En primer lloc, disposeu a les nostres instal·lacions d’un vestidor i on deixar totes les vostres pertinences.
En segon lloc, la platja està equipada amb dutxes exteriors.
En tercer lloc, us farem fotos de la vostra aventura.
I per finalitzar, podreu gaudir de la recompensa del tresor i un refrigeri.
Juegos en familia
Aquesta Gimcana està indicada per a nens i adults, així que qualsevol persona pot participar en aquesta gimcana.

Cadascú trobarà el seu lloc a l’història, no subestimeu als nens, ells veuen coses ràpidament i són àgils pels camins empedrats.

Juegos de agua costa brava
Pots llegir sobre el vertader pirata Bartolomew Roberts Aquí

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESSAR...

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si necessites més informació, pots posar-te amb contacte amb nosaltres a través del següent formulari:

Si necesita más información puedes ponerte en contacto con nosotros a través del siguiente formulario.