CAIAC EN LA COSTA BRAVA

Per començar, Secrets de Tramuntana és un joc en caiac a la costa brava.
Sense cap dubte, aquesta és la millor excursió en caiac de la Costa Brava que trobaràs, ja que faràs una meravellosa ruta, acompanyat per un guia, però mentre investigueu l’estranya desaparició de 5 persones a la Costa Brava.
Aquest joc de caiac permet integrar la diversió i el turisme a sobre d’un caiac a la Costa Brava, convertint l’excursió més original de la Costa Brava.

Seràs tu qui descobreixis el que està darrera d’aquestes desaparicions?

Preus de l'escape room en cayac a la costa brava

TOT SOBRE EL CAIAC A SANT FELIU DE GUIXOLS

Escape room como funcionan
Aquesta excursió de caiac es tracta d’un joc de detectius. Abans d’iniciar l’activitat, el guia us farà una explicació de com anar en caiac, com remar i a més, que fer en diferents casos, perquè pugueu ser independents i dominar el caiac a l’aigua de manera segura.

Una vegada feta l’explicació us llençareu a investigar. El vostre joc comença a terra, una vegada descobreixis el necessari i desbloquegeu l’ús del caiac us llançareu al mar a investigar i realitzar la vostra excursió.
És una activitat física suau, apta per a principiants i molt refrescant.

juego al aire libre en grupo
Només podràs resoldre el cas de les misterioses desaparicions a Sant Feliu, si descobreixes totes les pistes, és a dir, si realitzes la ruta en caiac completa. Teniu un temps límit per completar el joc. La duració de la ruta és de 2 h.
Hem comprovat que aquest temps és més que suficient per fer tota la ruta per la Costa Brava, però hauràs d’estar molt atent i despert.

Que Material necesitas para disfrutar de nuestras actividades
És molt important que porteu banyador, crema solar, sabates que es puguin mollar, que us deixin entrar i sortir de l’aigua, sense necessitat d’estar treien i posant les sabates.
Per això us recomanem xancletes de riu escarpins o vambes. Aquest tipus de calçat us permetran anar per les roques, entrar i sortir de l’aigua sense problemes.
Nosaltres posem el caiac i les armilles salvavides.

Juegos en familia
Els grups van des de 2 a 20 persones, pels grups de més de 16 persones en caiac s’adapta.
El nostre joc és per a tots, és apte per a principiants, no es requereixen coneixements previs, no obstant això, si és necessari saber nedar.

En definitiva, l’únic que requereix el joc són persones amb audàcia, intel·ligència, destresa i entusiasme que vulguin invertir el seu temps a conèixer la costa brava, a sobre d’un caiac en un divertit joc de misteri i intriga.
Per finalitzar, aquesta excursió en caiac és ideal per a tota la família i amics. Pot ser gaudit en parella, famílies amb nens o grups d’amics, que es reuneixi per celebrar quelcom, o alguns dies de descans, un comiat de solter, aniversaris o fins i tot per empreses i escoles que vulguin organitzar una activitat de Team Building.

Hem tingut participants de totes les edats, encara que recomanem el joc per a menor a partir de nou anys.
Si són menors de 9 anys, poden venir com acompanyants, no pagarien! (consulteu disponibilitat)


Aventura pirata
Aquesta excursió / joc és innovador en el seu estil i ofert per la companyia verd mar Activitats.
La ruta en caiac es desenvolupa a la Costa Brava, en el municipi de Sant Feliu de Guíxols, més concretament a la zona de S’agaró, poblacions que es troben a la Costa brava, a només 5 minuts de castell-Platja D’Aro, a 20 minuts de Girona i a 90 minuts de Barcelona.

La reserva prèvia és necessària per a realitzar el joc en caiac secret de Tramuntana.

Actividades para niños seguras
Durant tot el joc de caiac estareu acompanyats d’un guia. Abans de començar us realitzarem una explicació que us permetrà navegar amb garanties.
De la mateixa manera, la nostra empresa compleix amb tots el requeriment necessari per oferir activitats segures a tot els nostres clients. En primer lloc l’assegurança de responsabilitat.
En segon lloc, l’assegurança d’accidents.
I per últim disposem dels permisos que otorga l’ajuntament i capitania marítima per a realitzar aquest tipus d’activitats.
A més, durant tot el joc és obligatori l’ús de l’armilla salvavides, aquest us el donarem abans d’iniciar la ruta per mar.

És molt important tenir en compte que el desenvolupament de la ruta en caiac està subjecte a les condicions meteorològiques i a l’estat de la mar. Consulta la nostra política de canvis i devolucions.

SERVICIOS EXTRAS ACTIVIDADES COSTA BRAVA
Material gràfic del dia de la seva aventura (fotos i vídeos)
Snack i refrigeri en finalitzar el joc de caiac.
Disposem de vestidors per poder deixar les seves pertinences i canviar-se abans i després del joc de caiac.
La platja està equipada amb dutxes exteriors i WC
Pàrquing gratuïts a menys de 3 minuts a peu de les nostres oficines.
Serveis de restauració molt a prop d’on ens trobem.

Icono para la web Coastering

Us ensenyarem, el següent en l’explicació del guia
Tècnica de remada del caiac
Dirigir el caiac en qualsevol direcció.
Principals maniobres: girs, frenada i marxa enrere.
Drissa el caiac en cas que és vulgui.

 

kayak sagaró

Coneixeras tots els racons de la zona millor que ningú!
Actividad en kayak costa brava Escape en kayak

QUE ET TROBARAS A LA RUTA DE KAYAK COSTA BRAVA?

Fent kayaking arribessis a diferents paratges de la Costa Brava, remessis entre penya-segats, coves i aigua turquesa; ja que, les misterioses desaparicions es van produir en la part mes bonica de la costa brava. Això fa que la recerca, casualment se de una de les millors rutes per a fer en caiac en la Costa Brava. Per a poder accedir a aquests meravellosos paratges i al joc en si, hauràs d’utilitzar un caiac

Aquesta recerca serà la millor excursió en caiac, que fareu mai! Amb mapes a la mà i la vostra intuïció de detectives, exploréssiu el lloc, recorrereu les cales i coves amb caiac, on realitzéssiu determinades parades per a anar desxifrant codis, enigmes i endevinalles. El joc us proporcionés informació real dels esdeveniments més importants que s’han donat en la Costa Brava. La Costa Brava amaga racons màgics, descobreix-los per tu mateix, envoltat de família i amics.En l’email de confirmació una vegada facis la reserva tindràs tots els detalls necessaris per a la realització l’excursió, punt de trobada, pàrquings gratuïts, etc.

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESAR

SI TENS ALGUNA DUBTE SOBRE ELS JOCS D'SNORQUEL, POTS CONTACTAR AMB NOSALTRES A TRAVES DEL SEGÜENT FORMULARI.