Coasteering

¿Que és el coastering?

Coasteering

El coasteering es una modalitat de treking que combina diferents esports d’aventura com el senderisme, el barranquisme, escalada i snorqueling.

Com totes aquestes activitats, vosté estarà pensant que el coastering es un esport dur i d’alt risc, doncs tranquilitat, perque l’activitat esta pensada per a que tots la poguem gaudir a partir de 8 anys.

Aquest esport es converteix en una activitat ideal per a practicar en primavera i estiu, essent lúdica, formaiva i respectuosa amb el medi ambient. Podrá coneixer el caràcter salvatge de la Costa Brava desde un altre punt de vista.

Si estas decidit a viure noves experiencies nomes necessitaras: Calçat que es pugui mullar, banyar, roba de recanvi i tovallola.
El traje de neopré ens aillara de la fred i evitará que ens fem algunes rascades quan escalem per les roques. L’armilla salvavides ens ajudará a tenir major flotabilitat. El casc, sempre obligatori, protegirà les nostres idees.

No et perdis l’adrenalina del coastering i reserva ja!


Reserva aquí

¿Com funciona el COASTEERING?

Practicaràs una ruta bordejant les parts mes baixes dels acantilats i les calas de la Costa Brava. Saltaràs des de las Roques, de fins 12 metres d’alçada ( cap salt es obligatori). Despertará el teu esperit espeleóleg entrant a coves de Sant Feliu de Guíxols. Gaudirás de la fauna marina fent snorkel, en aigues cristalines.

¿Qui pot realitzar l’actividad del Coasteering?

Amb totes aquestes activitats, vosté estarà pensant que el costeering es un esport dur i d’alt risc, doncs tranquilitat, perque l’activitat está pensada per que tots la poguem                                        gaudir desde nens a partir de 8 anys.

¿Que necesitarás per la realització d’aquesta Activitat d’Aventura?

Si estas decidit a viure noves experiencies només necesitarás:

✔️Calçat esportiu que es pugui mollar (Es important que el peu vagi ben agafat)

✔️ Banyador

✔️ Tovallola

La resta la posem nosaltres.  El vestit neoprè ens aillarà del fred i a més evitara que ens fem alguna arrascada quan escalem per les roques. L’ armilla salvavides ens ajudarà a tenir major flotabilitat i el casc, sempre obligatori protegirà les nostres idees. A més portarem mascarestub per realizar snorkel.

¿Mesures de seguretat per la practica del Coasteering?

Els nostres guies disposen de les titulacions oficials i faran que gaudeixi de la seva aventura, sempre sota condicions de seguretat. Sempre portem amb nosaltres un botiquí per les emergencies. Disposem d’una embarcació que ens vindria a recollir en cas de necessitat i/o emergencia. Tot el nostre material está homologat per la CEE. Disposem de les assegurances d’accident i resta seguros d’accidents i Responsabilitat Civil.

¿Donde nos encontramos?

Estem ubicats a la mateixa platja de Sant Pol, a S’agaró, al cor de la Costa Brava. Estem molt a prop de Platja D’aro.

¿Que te ofrecemos?

Els nostres clients disposen d’un lloc per guardar totes les seves pertenences i vestidors.

Dutxes exteriors.

Material grafic de l’aventura (Fotos i vídeos).

Parquing gratuït.

Si tens alguna pregunta pots fer-nos-la arriba amb el formulari i et respondrem el més aviat posible.