ACTIVITATS A L’AIRE LLIURE COSTA BRAVA

Activitats a l’aire lliure Costa brava, es normal que quan arriba el bon temps, vulguem sortir al carrer a gaudir amb els nostres. Preparar unes bones vacances, no vol di haver de marxar gaire lluny o comprar plans cars. Per ajudar-te a trobar les millors activitats, continua llegint.

LES 5 MILLORS ACTIVITATS A L’AIRE LLIURE QUE ES PODEN REALITZAR A LA COSTA BRAVA

A continuació t’expliquem 5 super plans irresistibles al aire lliure, per adults i nens i el mes important per a totes les butxaques, que pots realitzar a la Costa brava.

actividades al aire libre

PERQUE ESCOLLIR LA COSTA BRAVA I LES NOSTRES ACTIVITATS?

La Costa Brava es converteix en un lloc excepcional. EN ella trobarem un indret segur, amb llocs màgics, platges espectaculars i una gastronomia exquisida.

A més, la Costa Brava Es coneguda per la gran hospitalitat de la seva gent i la infinitat d’activitats a l’aire lliure que oferta per grans i petits. Una de les coses importants a tenir en compte, es que la Costa Brava te moltes coses per veure, esta molt ben comunicada i et permet gaudir en un mateix dia de diferents activitats.

 

Imagina que…

Comences el dia a la Costa Brava realitzat un suau passeig en bicicleta per l’interior de la Comarca, tornes a la platja i pares a menjar en un magnífic restaurant a peu de platja, però no, sense abans haver-te refrescat amb un banyet a la platja, una platja amb aigua cristal·lina, per acabar la tarda visitant alguna església romànica mentre veus la posta de sol. Sona be oi?

ACTIVITATS A LA COSTA BRAVA

actividades al aire libre costa brava

ON ESTEM?

Totes aquestes activitats a l’aire lliure son possible perquè ens situem en un lloc magnífic, a la platja de Sant Pol, molt a prop de museus, miradors, platges, cales, coves i vies verdes. Tot això ens dóna totes les possibilitats.

PER QUI SON?

Activitats a la Costa Brava, hi han moltíssimes, però us hem ensenyat les millors. Totes les nostres activitats a l’aire lliure a la Costa Brava son aptes per a nens i adults amb un objectiu comú, gaudir de la natura i de la vida.

Aquestes activitats us permetran gaudir a tota la família plegada, desconnectar del duríssim any viscut i recarregar piles per un any millor!

T’assegurem que amb les nostres activitats a l’aire lliure el teu cos es convertirà en una gran fabrica d’endorfines.