GIMCANA PIRATA LA BUSQUEDA DEL TRESOR EN

GIMCANA PIRATA LA BUSQUEDA DEL TRESOR EN

Gincana pirata la búsqueda del tesoro Gincana yincana¿T’animas a viure una experiencia pirata en família? 

Sense cap dubte, la gincama i els escapes rooms s’han convertit en l’activitat de moda en els últimos mesos. En aquest cas, en la Gincama Pirata la cerca del Tresor, a més s’inclueixen en activitats com l’snorkel i caminates per magnifics paratges del camí de Ronda en la Costa Brava amb activitats lúdiques.

En aquesta gincama pirata La Cerca del Tresor arribara a llocs on la gent no arriba a peu. Descubriras part del fons marí fent snorkel en costa brava i hauras de mollar el tresor amagat.

Els participants es sumergeixen per buscar en el fons del mar amb mascares d’snorkel i s’exposen al habitat de espectacular animals aquatics, com les garotes, pops, etc. En els cambiants escenaris que també son fora de l’aigua trobaras moltes pistes. Un membre de l’empresa (game master) supervisará i estará pendent la seguretat de tots. 

Durant aquesta gincama en familia tenim diferents recompenses i reptes a seguir d’acord a les indicacions que es donen. Per participar s’ha de fer una reserva previa

boton reserva

¿Cómo funciona?

S’entrega al inici de la gincama una pista. Aquesta pista et dóna acces per continuar amb la carrera, en la qual s’han de superar diversos obstacles i realitzar activitats com nadar, correr, caminar, snorkel, esbrinar enigmes i endevinalles.

La gincama la cerca de tresor te una duració de 120 minuts, temps suficient per posar a prova les vostres habilitat i las del teu equip per sortir guanyadors.

 

¿Qué es necessita per realizar la gincama?

Per realtizar la gincama nomes necessites tenir les ganes de passar una bona estona, banyador i un parell de sabates esportives, de la resta ja ens encarreguem nosaltres.

¿Qui pot participar?

Pot participar qualsevol persona en la gincama, aií com familiars i amics. Es ideal per a celebracions, events d’empresa i team Buildings.

 

¿On es pot realitzar?

Aquesta gincama es ñunica i nomes la podrás realitzar a través de Verd Mar Activitats. Ens trobem a la platja de San Pol a S’agaró.

 

[roksprocket id=»12″]

 

 

Visita la Costa Brava, en la provincia de Girona i participa en la divertida Gincama la cerca del tresor. Viurás una gran aventura pirata amb els teus familiars o amics; així mateix, posaras a proba la inteligencia i realitzarás grans proeses per sortir victoriosos.

 

Para grupos de mes de 7 personas, comiats de solterx, Team Building o altres questions:

[contact-form-7 id=»4″ title=»Formulario de contacto 1″]