Activitats aventura costa brava

Les millors activitats aventura Costa Brava! Amb aquestes activitats d’aventura Costa Brava a l’aire lliure, coneixeràs llocs increïbles mentre et diverteixes i vius una experiència única.

Per començar, et proposem les 4 millors activitats d’aventura a la Costa Brava, que pots fer a Sant Feliu. Són activitats innovadores, divertides, segures i respectuoses amb el medi ambient.

 • Escape Room a l’aire lliure, vine a gaudir de les 3 històries que tenim.
  Un escape amb caiac, un a peu i un altre fent snorquel.
 • Lloguer de Bicicletes, donat que ens trobem al costat de la via verda, pot ser un magnífic pla. Llogar una bicicleta i anar a conèixer l’interior de la comarca de Girona.
 • Lloguer de material de la Via Ferrata Cala del Molí, tenim a Sant Feliu una Via única al món que passa per sobre del mar.
 • Coasteering i excursions guiades de Via Cala del Molí, reserva i viu la part més salvatge que t’ofereix la Costa Brava.

Per últim, i no menys important, les activitats a l’aire lliure son respectuoses amb el medi ambient, perquè vinguis a descobrir a Sant Feliu de Guíxols, un poble que es troba al cor de la Costa Brava.

 

En primer lloc, si estàs buscant activitats d’aventura per Grups a Girona i rodalies, estàs d’enhorabona, perquè aquí trobaràs tot el necessari.

En segon, les activitats que et proposem són per gent de la zona o per turistes. Tant si estàs de Visita per la Costa Brava o vius a la zona, no deixis de fer aquestes activitats d’aventura.

 

Tercer lloc, serà divertir, diferent i inoblidable. No t’ho pots perdre! Per que aquestes activitats d’aventura a Sant Feliu són adequades per divertir-se en família, amics i companys de feina. 

En quart lloc, totes i cadascuna de les nostres activitats d’aventura son aptes per fofisans! No deixis que t’ho expliquin!

 

Així que en conclusió, cap de les nostres activitats a Sant Feliu de Guíxols necessita una extraordinària forma física. Així que són aptes per iniciació i grups. Podràs trobar més especificacions a la pàgina de cada activitat en concret.

Estem ubicats a Sant Feliu de Guíxols, en ple cor de la costa Brava. Ens trobem a la platja de Sant Pol a S’agaró a 10 minuts de platja d’Aro, a 20 minuts de Girona i a 1 h de Barcelona. El punt de trobada per a qualsevol de les nostres activitats és al passeig sant pol Sense número a Sant Feliu de Guíxols. Ens trobem a 1era línia de mar, just davant de la sorra, a la meitat de la platja, en un edifici amb forma de cub de color blau. A l’inici del parc de les dunes.

 

 

Vine a descobrir d’una manera totalment diferent racons de la Costa Brava que no trobaràs ni en mapes ni guies de la zona. Ja que els records són de les coses més importants que tenim a la nostra vida, per això creiem que generar-los forma part de la nostra raó de ser. Farem que el teu dia sigui inoblidable!

T’assegurem que tindràs amb les nostres activitats d’aventura, riures, bons moments i diversió rodejats sempre de natura i aigua salada.

En realitat, totes les nostres activitats són de Valor informatiu, en cada sortida us donarem informació rellevant sobre la flora, fauna i esdeveniments històrics que van succeir a sant Feliu de Guíxols.
Disposeu d’un vestidor on deixar totes les vostres coses i canviar-vos.
Tots els guies que formen part de Verd Mar Activitats s’implicaran de forma activa amb tu i el teu equip. Perquè sabem què ser amable, proper i oferir un somriure és el mínim que et mereixes!

EXTRA EN LES ACTIVITATS D’AVENTURA

Per acabar, després d’unes hores de diversió i riures acabem la jornada prenent una llimonada davant del mar, el mar i la llimonada la posem nosaltres!
Una vegada acabis l’activitat tindràs un refrigeri i un snack.

Preus activitat D'aventura Sant Feliu

Escape a peu
El Tresor de Bartolomew Roberts
15
00
 • Els preus varien segons el número de jugadors
Popular
lloguer material via ferrada
18
50
 •  
Escape snorkel
La Llegenda del Capità Barba Negra
20
18
00
 • Els preus varien segons el número de jugadors
lloguer BICICLETeS mountainbike
10
8
00
 •  
Escape kayak
Secrets de Tramuntana
25
00
 • Els preus varien segons el número de jugadors
excursió amb guia CALA DEL MOLÍ
30
00
 •  
Estem molt feliços de viure en un lloc tan privilegiat i màgic com és la Costa Brava, però viure aquí fa que vulguem conservar i causar el mínim dany possible a l’entorn. Per això tenim una forta consciència ecologista.
Totes les nostres activitats són respectuoses amb el medi ambient i tenen petjada zero.
Intentem explicar a tots els que ens visiten, i també als que no, sobre la fauna i flora que ens envolta i les conseqüències de tenir poca cura amb la natura.

Ens preocupa el medi ambient!

Cada any organitzem un esdeveniment de recollida de brossa a Sant Feliu, per les platges i les cales de la zona. Aquest 2020 he de dir que he anat jo sola, a recollir brossa, ja que les circumstàncies no permetien fer cap esdeveniment.
A més Verd Mar te un projecte annex, que es finança gràcies a les activitats d’aventura, que es diu Flower Soup, on es fan rescat d’abelles i ja s’han creat 3 santuaris on no es retira la mel a les abelles.

En primer lloc, la crema solar, en segon lloc una gorra i per últim i no menys important arribar puntal.
Arribar puntual significa, no arribar ni 30 minuts abans ni 30 minuts després.Molt important, mira si l’activitat d’aventura que has escollit té alguns requeriments específics. També els tindràs a l’email de confirmació, una vegada facis la reserva.

Si encara tens algun dubte, sempre pots trucar-nos, enviar-nos un watsapp, escriure’ns un email o bé emplenar el formulari de contacte.

 • Telèfon i wattsapp: 628842450
 • Email: info@verdmar.com