Escape room a la costa brava

Escape room a l'aire lliure costa brava

Hem creat 3 escapes rooms a l’aire lliure, al costat del mar i a la Costa Brava.

 

• Vols fer un recorregut per l’antic camí de Ronda de la Costa Brava?

 

• O, per contra, vols donar-te un bany refrescant i conèixer els millors llocs d’snorquel de la Costa brava

 

• Vols endinsar-te a cales y coves de la Costa Brava en caiac?

 
 

Escape room a peu

El Tresor de Bartolomew robers, escape room a peu on recorreràs un tros de l’antic camí de ronda. Un camí accessible per a tots, amb vistes increïbles, on la Costa Brava et robarà el cor. Hauràs de trobar un tresor, que fa molt de temps va amagar el Pirata Bartolomew Roberts

Escape Room Aquàtic

La llegenda del Capità Barba Negra, escape room aquàtic. Un antic pergamí explica les passes de l’Edward Thatch per convertir-se en pirata. Per aconseguir recuperar el seu primer botí, us haureu de mollar.

 
 
 

Escape Room en caiac

Secrets de Tramuntana, escape room en caiac. Fa uns mesos van desaparèixer 5 homes, vine a investigar per diferents cales i coves i descobrir que o qui s’amaga d’aquestes desaparicions.

 
 
 

Preus Escape Room Costa Brava

De fet els nostres preus són molt accessibles, trobaràs un joc des de 15€ per persona, 2 hores de diversió amb l’Escape Room a l’aire lliure!

 
 
Escape a peu
El Tresor de Bartolomew Roberts
15
00
  • Els preus varien segons el número de jugadors
Popular
Escape snorkel
La Llegenda del Capità Barba Negra
20
18
00
  • Els preus varien segons el número de jugadors
Escape kayak
Secretos de Tramuntana
25
00
  • Els preus varien segons el número de jugadors

Room Escape per a Grups

Passaràs un dia envoltat de família, amics i natura, gaudint tots plegats d’un escape room a l’aire lliure, caminant, nedant o en kayac. A més, la Costa Brava té moltíssims racons amb encant, es podria dir racons màgics.

 

 

Els 3 escapes Room a la Costa Brava, són molt diferents entre si, i tractaran de posar a prova les vostres habilitats.

 

El vostre grup haurà d’utilitzar la imaginació, la fortalesa i la determinació per aconseguir l’objectiu que us proposa cada escape room.

Hi han diferencies entre els escapes?

 

Els 3 escapes Room a la Costa Brava, són molt diferents entre si, i tractaran de posar a prova les vostres habilitats.

El vostre grup haurà d’utilitzar la imaginació, la fortalesa i la determinació per aconseguir l’objectiu que us proposa cada escape room.

kayak costa brava

Si vols saber més, aquí t’explico més coses sobre els Escapes Rooms a l’aire lliure a Sant Feliu de Guíxols.

 
 

Gaudiràs d’una estona de desconnexió, deixar l’estrès de la ciutat enrere, sense preocupacions envoltats d’un paisatge preciós amb els Escapes Room Outdoor. Perque estem en una localització on trobaràs bons restaurants, quioscs, pàrquings gratuïts i dutxes exteriors.

Amb tot aixó no hi ha res que la brisa del mar i l’aigua salada no pugui curar. Aire lliure i diversió, és que no pot sonar millor, perque els bons moments estan assegurats amb els escapes Room a l’aire lliure.

 

Fomenta noves experiències i innovació en la manera d’oferir un servei turístic.

 
 
Els tres escapes rooms succeeixen a Sant Feliu de Guíxols.

És una manera increïble de descobrir les millors cales, coves i platges. Ens trobem molt a prop de Platja D’Aro, a només 20 minuts de Girona y a menys d’una hora de Barcelona ciutat.

 
 

Els escapes Rooms Cota brava Outdoor o a l’aire lliure, tracten de posar a prova les habilitats dels participants, que s’integren en un joc ple d’activitats, imaginació i determinació per complir amb la meta de descobrir quelcom en ple cor de la Costa Brava.

 

Per que amb els nostres escapes, viureu experiències inèdites en localitzacions naturals, Durant la vostra travessa, trobareu pistes, resoldràs enigmes i desenvoluparàs habilitats mecàniques per haver de desplaçar-te per terra i mar.

Quant duren els escapes a l’aire lliure?

Els room escape exteriors et donaran diversió durant 2 hores i sempre amb el suport d’un guia.

 
 

Realment TOTS poden gaudir dels escapes rooms a l’aire lliure. Però, recomanem els jocs per a majors de 9 anys. Això no significa que els menors de 9 anys no puguin venir.

No obstant, en cap dels Room escape es requereix gran exigència física, a l’enllaç de cada joc trobaràs les especificacions de cada room escape.

 
 
 
 

Fomenta noves experiències i innova en la manera de oferir un servei turístic. per últim i no menys important, tots els nostres escapes rooms outdoor són respectuós amb el medi ambient. Treballem activament per conservar-lo.