Lloguer Bicicletes Costa Brava Sant Feliu de Guixols - S'agaró

On Llogar Bicicletes en Sant Feliu de Guíxols?

Alquiler Bicicletas Mountain Bike Sant feliu de Guíxols

Podràs llogar bicicletes des de 1,05 € la hora a Sant Feliu de Guíxols i S’agaró. Os oferim tots els serveis i complements relacionats amb el cicloturisme per fer les rutes en bici, amb el millor material i en condicions de seguretat. El lloguer de bicicletes esta disponible per totes les edats, en diferents talles i per hores. Genera records inolvidables llogant bicicletes per tu i per tots els teus. No et perdis algunes de les rutes que em confeccionat per a tú. Lloga la teva bici!

ALquilar bicicleta mountain bike

Requisits pel lloguer de bicicletes, en el momento de la recollida

  • Targetes d’identificació oficials, DNI o Pasaport
  • a les nostres oficines 150€ de diposit, en efectiu o targeta
  • A la nostran oficina, aceptació dels termes i condicions generals de la nostra empresa

 

¿Perque utilitcem bicicletes mountain bike pel lloguer de bicicletes?

Les nostres bicicletes son mountainbike de la marca Specialized. Specialized posa a la seva disposició tota la seva tecnología per aportar agilitat, confiança i confort.  Les bicis venen equipades amb una gama de componentes molt fiables, transmisió Shimano, frens de disc mecánics, pneumáticos Ground Control i Fast track i amortidors SR Sunour XCM-Air.

Tot aixó fa que sigui perfecte pel lloguer de bicicletes i s’adapti a tot tipus de terrenys.

¿Com llogar les bicicletes?

El servei de lloguer de bicicletes està disponible les 24 horas, en la nostra plataforma de reserves o presencialmente desde les nostres instal·lacions. Tenim les bicicletes disponibles desde 4 horas fins a 24horas. Prepararem la seva bicicletas amb tot detall i posteriorment podrá recollirla a S’agaró i/o Sant Feliu de Guíxols.

S’entregan amb un kit de reparacions, bidó i candau. La contractació de la assegurança es opcional, essent sempre molt recomenable per evitar incidentes i despeses inesperades.

Les Nostres rutes en Bicicleta a la costa brava

Sant Feliu de Guíxols, es troba al cor de la costa Brava. Trobarà una via verda, rutes i camins, que fan aquesta localitat de la Costa Brava un lloc ideal er a la practica d’esports a l’aire lliure, cicloturisme i passar un temps de qualitat en familia, amb amics i/o nens.

A continuació, os proposem plans perfectes per passar els vostres dies de vacances guanyant salut rodejat de familia i amics.

Ruta Facil
RUTA FACIL
RUTA MODERADA
Ruta Dificil Dolmen Romanya
RUTA DIFICIL

Altres serveis complementaris al lloguer de bicicletes, tals com:

  • Pedals automàtics, facilita el recorrido de los caminos mas técnicos
  • Portaequipatje.
  • Casc, sempre es important anar ben protegit.
  • Sillita bebe, per que els mes peques no es perdin res.
  • Cuenta kilómetros.

En els serveis extra que es descriuen es necessari fer la contractació amb antelació. Ens ho pots fer saber, cumplimentant les dades de la reserva en la nostra web, o bé a través del nostre email info@verdmar.com,  o ens pot trucar al 628842450.

NUESTRO COL·LABORADOR, BICICLETES TOPE BOTIGUES DE BICICLETAS

Bicicletas Tope, es una tienda especializada en bicis, con más de 20 años de experiencia. Ofrecen servicio de taller y venta de bicicletas, además de una amplia experiencia en el sector.