TEAM BUILDING A LA COSTA BRAVA

TEAM BUILDING PER EMPRESES A LA COSTA BRAVA

Actividades al aire libre Team Building Costa Brava

Us presentem el TEAM BUILDING A LA COSTA BRAVA, perfecte per empreses i escoles, ja que el valor més important i que marca la diferencia en una empresa són els treballadors, per això es fa fonamental el denominat Team Building. On els grups podran arreglar problemes i conèixer millor. Això millorarà la cohesió entre companys i col·legues. I així aconseguirem per al nostre grup una peça clau per aconseguir l’èxit en una empresa. El treball en equip es converteix en una cosa fonamental pel bon funcionament de l’empresa.
Amb les nostres dinàmiques de Team Building a la Costa Brava divertides per adults cadascun dels participants trobarà el seu lloc en el joc de Team Building i destacarà cadascú de les seves habilitats i competències.

LES 3 MILLORS DINÀMIQUES PER GRUPS

A continuació us presentem les 3 millors activitats de Team Building a la Costa Brava i us detallem les habilitats que es treballen en cadascuna de les nostres dinàmiques. Per més informació o pressupost no dubtin en contactar amb nosaltres.

Escape Costa brava
Team Building a pie "El Tesoro de Bartolomew Roberts"
5/5
La leyenda del capitán Barba negra snorkel
Team Building Snorkel "La Leyenda del Capitán Barba Negra"
5/5
Escape en kayak Costa brava
Team Building kayak "Secretos de Tramontana"
5/5

En aquesta dinàmica grupal, el seu equip haurà de ser capaç de trobar un tresor, realitzant un agradable passeig a peu pel camí de ronda. Les habilitats que es posaran en practica, la resolució d’enigmes, ubicació amb mapes, obrir cadenats, comunicació assertiva i treball en equip. Per més informació, AQUÍ

 

En aquesta dinàmica per adults, el seu equip hi haurà de trobar per trobar un tresor.
Les habilitats que es posen a prova són la resolució d’enigmes, lògica, ubicació en mapes, obrir cadenats, comunicació assertiva, delegar feines, treball amb equip, empatia i habilitats motrius. Per més informació AQUÍ

 

En aquesta dinàmica de grup haureu de resoldre unes enigmàtiques desaparicions. Les habilitats que hauran de sortir en aquest Team Building són les següents, resolució d’enigmes, lògica matemàtica, coordinació, delegar feines, treball amb equip i comunicació assertiva. Per més informació AQUÍ

 

LES MILLORS DINÀMIQUES PER ADULTS I JOVES EN LA COSTA BRAVA

En primer lloc, les dinàmiques de Team building a la Costa Brava per a grups que tenim a la seva disposició són ideals per fomentar les relacions personals d’una manera distesa on els participants hauran de posar a prova totes les seves habilitats, matemàtiques, lògica, orientació, comunicació i resolució de problemes.

En segon lloc, depèn dels objectius de la seva empresa, podem proporcionar una anàlisi sobre les competències de cada participant. El guia acompanya en tot moment a l’equip facilitant i dinamitzant les activitats grupals.

Per acabar, tenim una àmplia experiència en l’organització de jornades de Team Building. Hem organitzat un Team Building per empreses nacionals i internacionals.
Les nostres dinàmiques grupals proporcionaran la creació d’un vincle entre els treballadors per convertir-los en companys, interaccions positives entre ells, confiança i l’afiançament dels equips d’empresa.

 

Les nostres dinàmiques grupals proporcionaran la creació d’un vincle entre els treballadors per convertir-los en companys, interaccions positives entre ells, confiança i fiançament dels equips de l’empresa.

 

Totes les nostres dinàmiques grupals divertides són perfectes per al seu grup d’empreses o escoles. Ideals per adults i joves.
Més de 300 persones ja han gaudit! Entre les professions que més ens visiten, equips de metges i infermeres, enginyers, cambrers, dissecadors, monitors de casals i escoles.

La nostra ubicació és a la Costa Brava, que es converteix en un lloc únic i especial, el que portarà al grup de treball una jornada inoblidable. A causa del fet que estem a la platja més maca de la Costa Brava, la platja de Sant Pol, té moltes coves, sorra blanca i aigües cristal·lines.
A més de les dinàmiques grupals especifiques, al voltant de la zona d’on ens trobem podran acabar de passar un dia meravellós, amb bons restaurants, dutxes exteriors, pista de voleibol, entre d’altres.

Ens trobem molt a prop de Barcelona i Girona. Les dinàmiques grupals per adults i joves ens serviran per alliberar-nos de l’estrés quotidià i així ens proporcionarà un dia de relax, diversió i desconnexió.

En acabar aquesta dinàmica passem un qüestionari a tots els participants, on haurà de respondre una sèrie de preguntes sobre el joc i companys. Els qüestionaris són anònims.