Lloguer de Bicicletes

Lloguer de Bicicletes Costa Brava Sant Feliu de Guixols – S’agaró

¿On llogar Bicicletes a Sant Feliu de Guíxols?

 

Alquiler Bicicletas Mountain Bike Sant feliu de GuíxolsPodrás llogar Bicicletes desde 1,05 € la hora a Sant Feliu de Guíxols i S’agaró. Us oferim tots els serveis i complements relacionats amb el cicloturisme per fer rutes en bici, amb el mejor material i en condicions de seguretat. El lloguer de bicicletes esta disponible per a totes les edats, en diferents talles i per hores. Genera records inolvidables llogant bicicletes per tu i els tus fent alguna de les rutes que hem confeccionado per a tú. Lloga la teva bici!

 

ALquilar bicicleta mountain bike

 

boton reserva

Requisits pel lloguer de bicicletes, en el moment de la recollida
  • Targeta de identificación, DNI o Pasaport
  • 150€ de diposit, en efectiu o targeta
  • Acceptació dels terminis i condicions generals de la nostra empresa

 

 

 

¿Perque utilitcem bicicletes mountain bike pel lloguer de bicicletes?

Les nostres bicicletes son mountainbike de la marca Specialized. Specialized posa a la seva disposició tota la tecnologia per aportarli agilitat, confiança i confort.  Las bicis venen equipades amb una gama de components molt fiables, transmisió Shimano, frens de discs mecánics, pneumátics Ground Control i Fast track i amortiguador SR Sunour XCM-Air.

Tot aixó fa que sigui perfecta pel lloguer de bicicletes i s’adapta a tot tipus de terrenys.

¿Com llogar les bicicletes?

El servei de lloguer de bicicletes esta disponible les 24 horas, en la nostra plataforma de reserves o presencialment desde les nostres instal·laciones. Tenim les bicicletes disponibles desde 4 horas fins a 24horas. Prepararem les seves bicicletes amb tot detalle, per posteriorment podrá recollir-les en S’agaró i/o Sant Feliu de Guíxols.

S’entregan amb un kit de reparacions, bidó i candau. La contratació de la assegurança es opcional, essent sempre molt recomendable per evitar incidents i despesses inesperades.

boton reserva

 

Rutes en Bicicleta

Sant Feliu de Guíxols, es troba en el cor de la Costa Brava. Trobara un gran numero de vías verdes, rutes i camins, que fan d’aquesta localitat de la costa brava un lloc ideal per practicar esports al aire lliure, cicloturisme i passar un tiemps de qualitat en familia, amb amigos o amb els nen.

A continuació, us proposem plans perfectes per passar els vostres díes de vacances guanyant salut rodejats de familia i amics.

[roksprocket id=»11″]

 

Altres serveis complementaris al lloguer de bicicletes, tals como:

  • Pedals automátics, facilita el recorregut dels camins mes técnicos
  • Portaequipatje, et permetra portar el teu equipatge amb comoditat.
  • Casc, sempre es important anar ben protegit.
  • Cadireta per a nadons, perque els mes petits no es perdin res.
  • Conta kilómetres.

En els serveis extra que es descriuen es necessari fer la contratacció amb antelació. Ens ho pots fer saber, cumplimentant les dades de la reserva en nuestra web o bé a través del nostre email info@verdmar.com,   a través de vía telefónica, 628842450.

 

El Nostre col·laborador, Bicicletas Tope botiga de bicicletas

Bicicletas Tope, es una botiga  especialitzada en bicis, amb mes de 20 anys d’experiencia. Disposen de servei de taller i botiga, a més, d’una amplia experiéncia en el sector.