COMIATS COSTA BRAVA

COMIAT DE SOLTERA I COMIATS DE SOLTER ORIGINAL

Si estas organitzant un comiat de solter o soltera a la Costa brava, no et perdis el que t’hem d’explicar sobre els comiats Costa Brava i continua llegint. 

Has estat l’escollida o escollit per organitzar el comiat de soltera o el comiat de solter original, de la teva amiga, amic, germà o germana i vols que el comiat sigui tot un exit, doncs…

Tenim la resposta a les teves pregàries. I et garanteixo que aquí trobaràs les millors activitats per Comiat de Soltera i comiats de solter original a la Costa brava.  Sabem que recau en tu una gran responsabilitat, no només has de preparar un comiat de soltera original, divertit, especial i inoblidable pel nuvi o núvia, sinó que també ha de ser divertir pels convidats i convidades al comiat.

 

Per aquest motiu, hem creat 3 escapes diferents, en un entorn obert, envoltat de natura, a la Costa Brava, per un comiat de solter amb tot el necessari perquè sigui un èxit.

Podreu gaudir totes plegades mentre investigueu una estranya desaparició amb caiac, o bé busqueu un tresor a peu o fent snorquel i amb mapes, brúixola i diferents enigmes. Aquí trobareu informació detallada de cadascun dels super plans que et proposo!

Costa BRava Despedidas de soltera activiades en la playa

Que és el més difícil en l'organització d'un comiat de solter?

La major dificultat d’organitzar un comiat de soltera, es la disparitat de les persones que poden reunir-se per a la celebració.

 

Per aixó les nostres activitats agraden a tothom i t’asseguraras l¡exit en l’organització del Comiat de Soltera i comiats de solter original a la Costa brava.

¿Qui S'apunta al comiat de soltera?

Els convidats al comiat de soltera acostumen a ser molt diferents entre si. Per una banda tenim a la mare (a vegades) i per una altra banda tenim a l’amiga “canyera” que li van les emocions fortes. Si, sé que això sestà complicant per moments, però tal com t’he promès a l’inici tenim la solució.

comiats de soltera original a la costa brava

A més, els jocs els podem personalitzar per la núvia o el nuvi, del comiat de soltera o solter. Com?
Podem posar a dins del tresor alguna carta, postal o foto. Això ja ho deixem a la teva elecció. Hem vist cartes molt emotives, que han fet plorar a totes les participants i també hem vist fotos del nuvi personalitzat i ha plorat de riure.

Sense cap dubte, aquest és el millor pla que pots trobar per comiats Costa Brava. Un pla divertit, apte per tothom, diferent, especial i econòmic. Els jocs pel comiat de soltera o solter son molt econòmics, i si sou més de 10 persones la núvia o el nuvi jugarà gratis.

no T'Ho pensIS mEs I reserva JA LA TEVA aventura

Confia en la nostra experiència
despedidas soltera costa brava
Tenim un vestidor on podeu deixar les vostres coses i canviar-vos, la platja té dutxes exteriors.

Prendre alguna cosa en finalitzar , que us preparem una ampolla fresca de cava en finalitzar el joc per a celebrar la victòria. Aquest servei te un suplement i s’ha de sol·licitar amb una antelació mínima de 48h. Personalitza amb nosatres els comiats Costa Brava

El nostre equip de guies estarà amb vosaltres en tota la vostra aventura. Tots els nostres jocs són segurs i disposem de tots els permisos i assegurances necessàries.
Amb els tres superplans que et proposem anireu a descobrir un dels llocs més macos de la Costa Brava, Sant Feliu de Guíxols, més concretament a S’agaró a la platja de Sant Pol. Sant Pol és una platja espectacular, amb un mar turquesa, sorra blanca, envoltada de coves i el camí de Ronda. Estem a una hora de Barcelona, a uns 20 minuts de Girona i Platja d’Aro al costat! Així et serà fàcil arribar, trobar-nos i aparcar.

Per què escollir-nos?

Més de 2500 persones han gaudit dels nostres jocs! Som uns experts en l’organització de Comiats Costa Brava. No deixis que t’ho expliquin!

Et deixem aquí sota, unes entrades et seran útils per completar el dia del comiat de soltera, amb idees, plans alternatius, econòmics i fins i tot els millors restaurants que es troben molt a prop de la platja.

 

VERD MAR ACTIVITATS TREBALLA AMB DIFERENTS AGENCIES QUE S’ENCARREGUENDE PREPARAR TOT EL DIA DE COMIAT, AQUI ET DEIXEM EL SEU CONTACTE:

Agencia especialitzada en comiats de soltera

Restaurant amb espais privats