SECRETS DE TRAMUNTANA

JOC D’AVENTURES: Detectius en kayak Costa Brava

Secrets de Tramuntana es un tipus de Joc d’aventures, que permet integar la diversió i el Turisme a sobre d’un kayak.

Fent kayaking arribarem a diferents paisatges de la Costa BRava, on haurem de resoldre un misterios cas.

Es tracta de trobar a 5 persones que han desaparegut en extranyes condicions a la costa. La misteriosa desaparció es va produir en una de les parts mes boniques del camí de Ronda a la Costa BRava. Seras tu qui descobreixi el Secret de la Tramuntana?

 

boton reserva


 

¿Com funciona?

Aquest joc de detectius, comença per terra i despres ha d’entrar a l’aigua utilitzant un kayak. Abans d’iniciar el joc Secrets de Tramuntana, els encarregat de l’empresa us proporcionaran les instruccions a seguir.

Amb mapes a la mà, s’ha d’explorar el lloc, recorrer les cales amb kayac i realitçar determinades parades, per anar desxifrant codis, enigmes i endevinalles.

 

¿Cuant dura l’Escape a l’aire lliure?

Només podrán resoldre l’enigma si descubreixen totes les pistes del joc. El temps disponible per fer aquest escape room outdoor de detectius a Sant Feliu de Guíxols es de 2 hores /120 minuts.

 

 

¿Qué es necessita per realitzar el joc a l’aire lliure?

✔️ Necessitem de persones amb audacia, inteligencia, habilitat i entusiasme que vulguin invertir el seu temps a l’aire lliure, en un divertit joc de misteri i intriga.

✔️ Banyador o roba esportiva

✔️ Xancletes de riu, Escarpins, “Cangrejeras” o unes bambes que es puguin mullar. 

✔️ No t’oblidis de la crema solar

De la nostra part posem el kayak, l’armilla salvavides i neopré si escau!

 

¿Qui participa en aquest joc d’aventura?

Es ideal per tota la familia i amics, aquest joc de detectius pot ser gaudit en parella, families amb nens o grups d’amics, que es reuneixen per celebrar uns dies de vacances i descans, comiats de solters, cumpleanys o per empreses que puguin organitzar una activitat de Team Building. De 2 a 20 persones.

 

¿On es pot fer el joc de detectius? 

El joc a l’aire lliure per nens i adults, que es desenvolupa a sobre d’un kayak a la Costa Brava a S’agaró a la provincia de Girona molt a prop de Castell Platja D’aro. 

Verd Mar actividades ha creat  Secretos de Tramontana i la recerca del tresor, per ser organitzat a la zona de Sant Feliu de Guíxols i S’agaró, a la Costa Brava.

 

Mesures de Seguretat

Durante aquest juego de detectius un membre de l’empresa (game master) supervisarà i estarà molt a la seguretat de tothom en tot moment. Per jugar s’ha de realitzar una reserva previa. 

 

 

 


 

Si tens alguna pregunta o dubte aquí et deixem un formulari de contacte. Una vegada el rebem et contestem o ens posem amb contacte amb tu rapidament!

     


    Este tipo de actividades tiene muchas ventajas, ya que permite desarrollar tu agilidad mental, fomentar tus habilidades de trabajo en equipo, mientras disfrutas  y te diviertes en kayak en un entorno natural de gran belleza cómo son las playas de San Feliu y Sagaró.