GINCANA PIRATA LA RECHERCHE DU TRÉSOR

T’animes a viure una experiencia en família? 

 

En aquesta gincama pirata la Llegenda del Capità Barba Negra arribarás a llocs que no arriba la gent d’apeu. Descubriràs part del fons marí fent snorquel en la Costa Brava i hauràs de mullar-te per trobar el tresor amagat que va deixar un jove Edward Thatch.

Els participant s’han de sumergir al fons amb mascares d’esnorquel i s’exposen al habitat d’espectaculars animals aquatics, com les garotes, pops, etc. En els cambiants escenaris que també son a fora de l’aigua trobaras moltes pistes.

 

boton reserva


¿Com funciona el joc?

S’entrega al començaent de la gimcana una pista. Aquesta pista et dóna l’acces per continuar amb la carrera, en la qual has de passar per diferents obstacles i realitzar activitats tals com: nedar, caminar, realitzar esnorquel, buscar pistes i resoldre enigmes i endevinalles.

 

Quina és la durada del Escape a l’aire lliure?

L’Escape outdoor te una duració de 120 minutos, temps suficient per posar a           proba les teves habilitats i les del teu equip per sortir guanyadors.

 

 

On es pot realitzar?

Aquesta gimcana pirata és unica i només la pots realitzar a través de Verd Mar Activitats. Ens trobaràs a la platja de Sant Pol, a S’agaró, Sant Feliu de Guíxols a la Costa Brava. A tan sols 10 minuts de Platja D’Aro.

 

¿Qué se necesita para realizar la gincana?

✔️ Bañador

✔️ Chanclas de rio, Escarpines, Cangrejeras o unas bambas que se puedan mojar. 

                            ✔️ No t’oblidis de la Crema Solar

Nosaltres posem la mascara de snorquel i el tub. Disposem diferents talles.

 

¿Qui pot participar?

Qualsevol persona pot participar en la gimcana així com a grups familiars i amics. Es ideal per celebracions, events d’empresa i Team Building.

 

Mesures de seguretat

Un membre de l’empresa (game master) supervisarà i estarà pendent de la seguretat de tots els participants. Assegurança de responsabilitat Civil y Assegurança d’Accidentes.

 

Serveis que oferim

Els nostres clients disposen un lloc per guardar totes les seves pertenencies i vestidors.

                            Dutxes exteriors. 

                            Material grafic de l’aventura (Fotos i vídeos). 

                            Trobareu parquings gratuïts.

 

boton reserva

 

Visita la Costa Brava, en la provincia de Girona y participa en la divertida Gincana la recerca del tesoro. Viurás una gran aventura pirata amb els teus familiars i/o amics; així mateix, possareu a proba l’intel·ligencia i realitzaràs grans gestes per sortir victoriosos.

Durant aquesta gimcana en família tenim diverses recompenses i reptes a seguir d’acord a les indicaciones que es donen. Per participar es deu realitzar la respectiva reserva.