GINCAMA PIRATA LA CERCA DEL TRESOR

Gincana pirata la búsqueda del tesoro Gincana yincana¿T’animes a viure una experiència pirata en família? 

Sense cap dubte, la gincama i els escapes rooms s’han convertit en l’activitat de moda en els últims mesos. En aquest cas, en la Gincama Pirata la cerca del Tresor, a més s’inclouen en activitats com l’snorkel i caminades per magnífics paratges del camí de Ronda en la Costa Brava amb activitats lúdiques.

En aquesta gincama pirata La Cerca del Tresor arribarà a llocs on la gent no arriba a peu. Descobriras part del fons marí fent snorkel en costa brava i t’hauràs de mollar per trobar el tresor amagat.

Els participants es submergeixen per buscar en el fons del mar amb mascares d’snorkel i s’exposen al habitat de espectacular animals aquàtics, com les garotes, pops, etc. En els canviants escenaris que també son fora de l’aigua trobaràs moltes pistes. Un membre de l’empresa (game master) supervisarà i estarà pendent la seguretat de tots. 

Durant aquesta gincama en família tenim diferents recompenses i reptes a seguir d’acord a les indicacions que es donen. Per participar s’ha de fer una reserva prèvia.

boton reserva

¿Cóm funciona?

S’entrega al inici de la gincama una pista. Aquesta pista et dóna accés per continuar amb la carrera, en la qual s’han de superar diversos obstacles i realitzar activitats com nadar, córrer, caminar, snorkel, esbrinar enigmes i endevinalles.

La gincama la cerca de tresor te una duració de 120 minuts, temps suficient per posar a prova les vostres habilitat i las del teu equip per sortir guanyadors.

 

¿Què es necessita per realizar la gincama?

Per realitzar la gincama nomes necessites tenir les ganes de passar una bona estona, banyador i un parell de sabates esportives, de la resta ja ens encarreguem nosaltres.

¿Qui pot participar?

Pot participar qualsevol persona en la gincama, així com familiars i amics. Es ideal per a celebracions, events d’empresa i team Buildings.

 

¿On es pot realitzar?

Aquesta gincama es única i nomes la podràs realitzar a través de Verd Mar Activitats. Ens trobem a la platja de San Pol a S’agaró.

 

[roksprocket id=»12″]

 

 

Visita la Costa Brava, en la província de Girona i participa en la divertida Gincama la cerca del tresor. Viuràs una gran aventura pirata amb els teus familiars o amics; així mateix, posaràs a proba la intel·ligència i realitzaràs grans proeses per sortir victoriosos.

 

Para grups de mes de 7 persones, comiats de solterx, Team Building o altres qüestions:

[contact-form-7 id=»4″ title=»Formulario de contacto 1″]