Activitats Aventura i Turisme Costa Brava

¿Que fer en Sant Feliu de Guixols?

Et proposem quatre activitats d’aventura que pots fer en Sant Feliu. Aquestes activitats son innovadores i respectuoses amb el medi ambient per que descobreixis Sant Feliu de Guíxols, que es troba al cor de la Costa Brava. Aquestes propostes son de valor informatiu. La diversió, els bons moments i els riures estan assegurats.

.    Actividad aventura Sant Feliu de guixols sagaro costa bravaActividades Costa Brava Actividades Aventura Sant feliu Sant feliu de guíxols

Tant si estàs de visita pel la Costa Brava o vius en la zona, no deixis de realitzar aquestes activitats. Serà divertit, diferent i inoblidable. No t’ho perdis!

Aquestes activitats d’aventura a Sant Feliu son adequades per divertir-se en família, amb amics i companys de feina i els Team Buildings. Vina a descobrir d’una manera diferent alguns dels racons de la Costa Brava que no trobaràs ni en les guies, ni els mapes.

 

¿Que fer amb els nens?

Les nostres activitats estan pensades per a que tothom trobi el seu rol en l’aventura.  

Oferim en totes les activitats el Mode Tutor, nosaltres ens encarreguem de fer un acompanyament dels menors durant tota l’activitat d’aventura. Té un cost extra de 10€

 

¿Que fer en un comiat de soltero o Comiat de Soltera?

Aquí trobarás el millor plan, el mes economic i el mes divertit. Pot passar el dia senser coneixent i gaudir dels paisatges maravelloso, practicant alguna activitat rodejat d’amics.

 

Team Buildings

Les nostres Activitats d’aventura suposen una oportunitat per a que les empreses puguin possar en marxa técniques que ajudin a millorar las relacions i l’interacció entre els seus treballadors. Es tracta d’experiencies úniques que tenen unes consequencies molt positives en la motivació i la productivitat dels participants.

 

Un regal diferent

Si vols fer un regal, molt especial a algú molt especial …

Si vols fer un regal conjunt a algun amic, aquest es el regal perfecte, perque tots podreu gaudir de l’aventura.

Nomes fes la reserva i imprimeix el teu val regal Happy birthday!

En totes les nostres activitats us entregarem material gràfic (fotografia i/o vídeo)