Celebrar un aniversari a la Costa BRAVA

COM ES POT CELEBRAR UN CUMPLEANYS ORIGAL I ECONOMIC A LA COSTA BRAVA

Actividades aventura al aire libre para cumpleaños

Tenim a la teva disposició 3 escapes per celebrar aniversari a la Costa Brava diferent i original.
Aquí trobaràs tota la informació sobre cadascun dels nostres jocs, per a la festa d’aniversari.

  • El Tresor de Bartolomew Roberts
  • La llegenda del Capità Barba Negra.
  • Secrets de Tramuntana.

Estem al lloc mes maco de la Costa brava, el lloc que farà les delícies de qui faci anys i dels seus convidats. Us endinsareu a la platja i el camí de ronda per aconseguir l’objectiu del joc. Serà l’aniversari perfecte per a nens i adults! A mes, podem personalitzar el tresor, amb alguna carta, postal, fotos o el que se us pugui ocórrer.

Us aconsellem per celebrar aniversaris infantis que al menys un adult responsable que acompanyi un l’aventura.

COM FER UNA FESTA D’ANIVERSARI AMB POCS DINERS?

Sabem que la situació, després de tot el que ens ha tocat viure es una limitació per molts de nosaltres. Una festa d’aniversari, econòmica, en un bonic lloc, es la resposta que estàs buscant.

Per això tenim preus molt ajustats per que tots puguin gaudir d’aquesta aventura i celebrar un aniversari a la Costa Brava.

Els nostres preus varien segons el numero de persones i segons l’activitat.

 

El joc mes econòmic que tenim es el Tresor de Bartolomew Roberts. Per uns 15€ per persona tenia a la vostra disposició un guia i dues hores de diversió.

 

Prepara vosaltres mateixos un petit piscolabis, farà que les despeses de l’aniversari, i tindreu un dia completíssim per menys de 20€ per persona.

 

Disposeu d’un vestidor per deixar les vostres coses. I en les nostres instal·lacions tenim una nevera on podeu guardar, begudes i pastís!

 

Molt a prop d’on ens trobeu, trobareu un preciós parc, el parc de les dunes, on teniu gespa, gronxadors i bancs per fer un berenar i seguir celebrant l’aniversari!

 

Un altre opció, pel celebrar aniversari a la Costa Brava seria un pícnic en la platja. Ens trobem a la mateixa platja de Sant Pol, després de viure una meravellosa aventura podeu culminar el dia de l’aniversari de la millor manera, pícnic i relax a la platja.

Escape a peu
El Tresor de Bartolomew Roberts
15
00
  • Els preus dels jugadors varien segons el numero de jugadors
Popular
Escape snorkel
La Llegenda del Capità Barba Negra
20
18
00
  • Els preus dels jugadors varien segons el numero de jugadors
Escape kayak
Secrets de Tramuntana
25
00
  • ELs preus del jugadors varien segons el numero de jugadors

COM SORPRENDRE A LA REVA PARELLA EL DIA DEL SEU ANIVERSARI O EL DIA DEL SEU ANIVERSARI?

Quan organitzem un aniversari, el factor sorpresa es un element indispensable. Per sorprendre a algú, no nomes no es important, no dir que s’està planejant o organitzant quelcom per l’aniversari, sinó que el que organitzem sigui sorprenent en si mateix.

 

Amb les activitats que et proposem, la sorpresa esta garantida per celebrar l’aniversari de la teva parella. Ja que son activitats molt innovadores i diferents.

 

Els jocs son aptes a partir de dos persones, així que decideix-te per un dia rodó!

QUE REGALAR EN UN CUMPLEANYS

En el nostre mon, avui dia, tots tenim casi de tot. Vivim en un món molt consumista. Per això cada vegada es mes difícil regalar quelcom per un aniversari que sorprengui de veritat.

 

Al final quan estem tristos, o perduts o simplement tenim un mal dia, el que en es pot treure un somriure, no serà res material. Realment el que ens reconforta son els nostres records. I el que acostumem a recordar sempre es el dia del nostre aniversari, per això es tan important que el dia sigui especial.

 

Així que si vols fer un regal especial, regalarà records divertits, plens de somriures, serà, sens dubte, el millor regal d’aniversari!

 

Aquí et deixem tota la informació sobre com funcionen els xecs regal, per aniversari.

COM CELEBRAR UN ANIVERSARI SEGONS L’EDAT

Totes les nostres propostes per un aniversari encaixen en totes les edats.

Mai som massa grans per divertir-nos I viure noves experiències.